sigla Pavajcolor
jeremy scott shoes jeremy scott instinct hi jeremy scott uk jeremy scott adidas

moncler outlet uk moncler jackets uk

Beton amprentat - Betonul ca o arta !

Betonul amprentat este un sistem decorativ de pavare care ne da posibilitatea sa personalizam in mod original suprafetele din beton. Prin gama vasta de forme si culori ce se pot realiza, putem crea naturalete impletita cu rezistenta prin finisarea ca o arta a unui monolit de beton.

Cream un efect nou prin reproducerea cu stil si originalitate a elementelor naturale precum: piatra naturala, granit, caramida, gresie, lemn, sau alte texturi naturale sau imaginare.

Imbinand tehnicile si calitatea materialelor special destinate acestor tipuri de pardoseli cu duritatea betonului si experienta echipei de aplicare se garanteaza un pavaj decorativ cu o mare rezistenta si durabilitate in timp. Acest sistem este o alternativa estetica si fiabila la pavajul traditional; un beton demn de incredere!

Avantajele betonului amprentat:

 • Are un timp de executie rapid si este usor de intretinut.
 • Exista o paleta variata de culori si o multitudine de modele si texturi, acoperind toate cerintele clientului.
 • Are un design personalizat putand fi adaptat in orice mediu; creativitate fara margini aplicata fiecarui proiect.
 • Reproduce cu stil si originalitate elementele naturale precum: piatra naturala, granit, caramida, gresie, lemn, sau alte texturi naturale sau imaginare.
 • Rezistenta suprafetei in timp la uzura si impact marite fata de betonul normal.
 • Nu apar denivelari ale suprafetei in timp si nu se scufunda/deformeaza la incarcari chiar si pe timp de canicula.
 • Este exclusa aparitia buruienilor.
 • Sensibilitate scazuta la schimbari de temperatura (ciclurile de inghet / dezghet).
 • Este mai durabil decat betonul normal, folosindu-se un beton cu o formula special creata pentru acest sistem, care include si fibra polipropilena pentru microarmare.
 • Suprafata colorata si lacul de sigilare au rezistenta la razele ultraviolete - UV.

Domenii de aplicare

Este indicat, in special, pentru:

 • Zone comerciale, urbane, parcuri, etc.
 • Se aplica foarte mult in spatiul civil.

Se aplica cu succes, fiind totodata o solutie ideala, la amenajarea zonelor rezidentiale, centrelor comerciale, parcurilor, pietelor, parcarilor, statiilor de benzina, teraselor, drumurilor de acces, cat si a spatiilor mai inguste precum alei pietonale, trotuare, piscine, garaje, curti etc.

Materiale vanzare beton amprentat

IMAGINI BETON AMPRENTAT

beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat beton amprentat
replica watches replica watches fifa coins fifa coins fifa 15 coins